Nieuws

3D visualisatie Noord-Zuid verbinding Hellendoorn en Hulsen

20-11-2018

De gemeente Hellendoorn is bezig om, in overleg met de provincie Overijssel, een nieuwe noord-zuid verbinding te realiseren tussen Hellendoorn en Hulsen. Roelofs heeft hierin ondersteund door een interactieve 3D wereld te creëren. Hiermee konden gebruikers en omwonenden zich alvast bewegen door de nieuwe situatie.

Onderdeel van de route is de bestaande N347 ter hoogte van De Blenke, de Reggeweg. Deze weg wordt opgewaardeerd naar een volwaardige gebiedsontsluitingsweg, met voldoende brede rijstroken.

Interactieve 3D wereld vergroot draagvlak
Roelofs beschikt over verschillende krachtige tools om dit soort plannen in beeld te brengen. Hierdoor is de opdrachtgever, in dit geval de gemeente Hellendoorn, in staat haar burgers op een volledige manier te informeren, ze te betrekken in het proces en is het mogelijk inhoudelijke discussie te voeren. Op deze manier wordt het draagvlak vergroot.

Het resultaat in dit geval is een interactieve 3D wereld die gebruikers de mogelijkheid geeft vrij te bewegen door een realistische, herkenbare omgeving. Doordat de plannen al zijn verwerkt, kunnen belangstellenden de nieuwe omgeving al verkennen en beleven.

Het is vrij eenvoudig om daarnaast 360 panorama opnames, plat beeldmateriaal of (360 graden)filmbeelden te genereren waardoor het model breed inzetbaar is.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? We laten graag zien wat we in huis hebben. Neem hiervoor vrijblijvend contact op via info@roelofsgroep.nl.

Bekijk hier alle 3D visualisaties voor dit project