Academy

Het ontwikkelen, stimuleren en delen van kennis: de Roelofs Academy implementeert het in onze organisatie, én daarbuiten. Op allerlei manieren zet de Academy zich in om mensen te binden en te boeien voor de verschillende facetten van het vakgebied.

De loopbaan van Roelofsmedewerker Jeroen:

“Je moet er zelf veel voor doen, dan kun je ook veel bereiken”

 

“Ik ben bij Roelofs begonnen als GWW-leerling en heb altijd kunnen leren en studeren. Toen ik een hernia kreeg, gaf Roelofs mij de kans om door te leren tot landmeter. Inmiddels ben ik assistent ontwerper en ben ik 3e-jaars technische bedrijfskunde op het hbo. Ik ben blij dat Roelofs mij de kans heeft gegeven om door te leren. Je moet er zelf veel voor doen en alles valt of staat met eigen inzet, maar je kunt veel bereiken. Roelofs geeft je veel vertrouwen en als bedrijf lopen we echt voorop in innovaties. Als Infrakit-aanstuurder ben ik hier dagelijks mee bezig. Met behulp van innovaties een klimaatneutrale aanpak ontwikkelen en het werk in één keer goed doen; dat boeit mij.”

 • 2010

  In 2010 is Jeroen begonnen bij Roelofs als GWW-leerling op mbo niveau 2
 • 2012

  Na het afronden van niveau 2, gaat Jeroen verder met mbo niveau 3 (GWW-leerling)
 • 2014

  Vanwege een hernia start Jeroen met een nieuwe opleiding, namelijk Landmeetkunde mbo niveau 4
 • 2015

  Jeroen wordt officieel landmeter bij Roelofs
 • 2016

  Start deeltijdopleiding hbo technische bedrijfskunde
 • 2025

  “Het lijkt nog ver weg, maar ik hoop in 2025 manager te zijn van een businessunit. Daar ga ik in elk geval voor!”

Persoonlijke ontwikkeling centraal

Klimaatneutraal met het Roelofskompas
Als bedrijf hebben we een duidelijk doel voor ogen: klimaatneutraal zijn in 2030. De zeven pijlers van ons Roelofskompas zijn hierin leidend. Leven lang leren is één van de pijlers, want zonder te ontwikkelen en te innoveren kom je niet verder.

Om hier optimaal invulling aan te geven en zo naar een klimaatneutraal bedrijf toe te werken, krijgen onze medewerkers alle ruimte voor het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden en kennis. Daarnaast zijn we continu op zoek naar specialisten en vakmensen die onze organisatie kunnen versterken en verrijken.

Ook naar buiten toe stimuleren we kennisdeling, moedigen we duurzame innovatie aan en proberen we mensen te boeien en te binden voor het vakgebied.

Wat kan de Roelofs Academy voor jou betekenen?
We zijn nieuwsgierig naar jou en je ambities. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Roelofs Academy, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Heeft u een vraag of opmerking?