Advies en ingenieursbureau

Als kennispartner beheerst Roelofs het totale traject van een project; van advies en ontwerp, tot realisatie, beheer en onderhoud. Het advies- en ingenieursbureau bestaat uit 100 medewerkers, werkzaam op onze vestigingen door heel Nederland. Het bureau ontwerpt, adviseert en ontwikkelt antwoorden op complexe infrastructurele vraagstukken, zowel voor integrale projecten als één op één voor publieke en private opdrachtgevers.


Integrale blik

Door haar brede expertises op zeven deelgebieden heeft Roelofs zowel zeer specialistische kennis in huis, als een brede en integrale blik op alle facetten die binnen de infrastructuur komen kijken: van het relinen van riolen en het toepassen van MKI-waardes tot slim wegenbeheer dankzij diverse onderzoekstechnieken en data. Onze ingenieurs staan garant voor een deskundig en onafhankelijk advies.

Duurzaam en kostenefficiënt

In de adviezen en ontwerpen is altijd oog voor een circulaire en integrale aanpak; in 2030 wil Roelofs namelijk klimaatneutraal werken. Samen met onze partners en andere partijen werken wij aan dit doel, waarbij we onze kennis delen en verschillende kennissessies en bijeenkomsten organiseren.

We zijn het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken bij een advies of ontwerp. Hoe eerder de opdrachtgever en opdrachtnemer namelijk met elkaar aan tafel zitten, hoe duurzamer en kostenefficiënter het project gerealiseerd kan worden.


Heeft u een vraag of opmerking?