Nieuws

Alleen maar winnaars op Schoolkorfbaltoernooi Steenwijk

04-06-2018

Basisschoolleerlingen uit de gemeente Steenwijkerland hebben zich de afgelopen weken ingezet op het korfbalveld. Winnaars van het Schoolkorfbaltoernooi op woensdag 30 mei waren Giethoorn 2 (zowel met groep 5/6 als met groep 7/8) en Nour van de Beatrixschool uit Steenwijk (Schutterstoernooi). Roelofs is trotse sponsor van het Schoolkorfbaltoernooi 2018 georganiseerd door Korfbalvereniging Noveas.

Dit voorjaar gaf Korfbalvereniging Noveas 53 clinics aan de groepen 5 tot en met 8. Deze werden gegeven tijdens de reguliere gymlessen. Ze wisten de leerlingen in zoverre te enthousiasmeren, dat 30 teams zich aanmeldden voor het Schoolkorfbaltoernooi op het terrein van Noveas.

Het Schoolkorfbaltoernooi kende alleen maar winnaars, met mooie wedstrijden en prachtig weer. De jeugd uit Steenwijkerland heeft met het toernooi op een speelse manier kennis gemaakt met de sport. Roelofs draagt het Schoolkorfbaltoernooi van Korfbalvereniging Noveas in Steenwijk de komende twee jaar een warm hart toe, door dit evenement met een financiële bijdrage te ondersteunen.

Investeren in de samenleving
Roelofs hecht waarde aan een goede kwaliteit van haar dienstverlening en producten maar ook aan de maatschappij om haar heen. Daarom steunen we regionale initiatieven, (sport)organisaties, evenementen en goede doelen vanuit de regio’s en projecten waar we actief zijn.

Kijk op www.noveas.nl voor meer informatie