Nieuws

De wereld in Virtual Reality tijdens de Infra Relatiedagen 2018

23-01-2018

Van 6 tot en met 8 februari vinden de Infra Relatiedagen 2018 plaats. Op de bekende plek, standnr. 149, geeft Roelofs bezoekers de mogelijkheid om de openbare ruimte in Virtual Reality te beleven. We ontmoeten u graag in onze stand!

De Infra Relatiedagen: een vertrouwd netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouwprofessionals samenbrengt in een laagdrempelige sfeer. Al jarenlang vormt deze driedaagse vakbeurs een bruisend ontmoetingspunt voor infra-ondernemers en dienstverleners.

We gaan tijdens deze beurs graag met u in gesprek over de ontwikkelingen en innovaties binnen de openbare ruimte. Eén van die innovaties is de toepassing van Virtual Reality. In onze stand kunt u door een VR ruimte lopen die door Roelofs is ontwikkeld. Met deze technologie is het mogelijk om een toekomstige ruimte te beoordelen en aan te passen. Een geweldig middel om eindgebruikers en omwonenden mee te nemen in het ontwerptraject!

Gratis toegang
U bent van harte welkom in onze stand!

Standnummer: 149
Datum: 6, 7 en 8 februari 2018 (13.00 tot 21.00 uur)

Masterclass: Circulair ontwerpen voor de openbare ruimte van de toekomst
Het delen en ontwikkelen van kennis en kunde heeft binnen onze organisatie een prominente plek ingenomen. Wij komen graag in contact met studenten om te horen wat de ambities zijn en om te vertellen met wat voor innovaties Roelofs momenteel bezig is. Daarom organiseren wij van uit de Roelofs Academy een masterclass op dinsdag 6 februari om 15.00 uur.
Deze masterclass heeft het thema “Circulair ontwerpen voor de openbare ruimte van de toekomst”. Student en geïnteresseerd in de masterclass?