Nieuws

Erfverhardingen door Roelofs

17-02-2017

Wilt u op uw bedrijf een asfaltverharding laten aanleggen of repareren? Bij Roelofs bent u aan het goede adres voor de toepassing van asfalt voor (agrarische) erfverhardingen. We hebben alle technieken in huis om preventief onderhoud uit te voeren. Het overlagen van een bestaande verharding van beton of klinkers is tevens mogelijk.

Zuurbestendig asfalt
Roelofs is gespecialiseerd in het leveren van zuurbestendig asfalt met een langere levensduur. Hiermee wordt onder meer de bodem van de kuil of silo beschermd. Asfaltverhardingen zijn bestand tegen de inwerking van de meest voorkomende perssappen. Hierdoor geeft een asfaltverharding minder houvast aan ziektekiemen ten opzichte van een open verharding zoals klinkers.

Op basis van uw specifieke wensen en de gestelde eisen maken wij een ontwerp en advies op maat. Onze medewerkers kunnen op basis van een inspectie ter plaatse een vrijblijvende offerte maken en u adviseren over de beste toepassing.

Uitvoering
De uitvoering kan zo worden ingepland dat uw bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk stagneren. Bijkomende werkzaamheden zoals het aanbrengen van afwatering, de aanleg van sleufsilo’s, het op hoogte brengen van bermen of het verzorgen van een juiste aansluiting op andere verharding kunnen ook worden uitgevoerd.

Onze medewerkers informeren u graag over de verschillende mogelijkheden!