Nieuws

Geslaagde Stagedag bij zandwinterrein Oosterweilanden

05-04-2018

Vanuit de Roelofs Academy is er op woensdag 4 april 2018 opnieuw een Stagedag georganiseerd. Alle stagiairs die momenteel werkzaam zijn bij Roelofs maakten nader kennis met het bedrijf, elkaar en de zandwintak van het bedrijf.

De dag werd afgetrapt met een lunch in de werkplaats in Den Ham. Hierna gaf commercieel manager Henk Lankamp een presentatie over Roelofs en haar klimaatneutrale doelstelling. In een informele setting gingen de studenten vervolgens in gesprek over wat zij belangrijk vinden in hun toekomstige baan. Hoe kan een bedrijf hieraan bijdragen? En welk beeld heb je tot nu toe van Roelofs opgedaan? Hierbij werd gebruik gemaakt van een interactief programma, waarmee via de smartphone vragen werden gesteld.

Hierna volgde een rondleiding over de werkplaats, met uitleg door de werkplaatsmanager en een bezoek aan zandwinterrein Oosterweilanden bij Vriezenveen. De stagiairs leerden alles over de zandwinning, klassering en de eindproducten. De dag werd afgesloten met een borrel bij de werkplaats in Den Ham.

Roelofs Academy
Roelofs hecht veel waarde aan de nieuwe generatie en het delen van kennis. Naast het organiseren van masterclasses, gastcolleges en bijeenkomsten doet Roelofs regelmatig en graag een beroep op stagiairs en afstudeerders van alle niveaus. De stages kunnen binnen diverse kennisclusters en afdelingen van Roelofs plaatsvinden.

Geïnteresseerd in een (afstudeer)stage bij Roelofs? Neem via de pagina Werken bij Roelofs contact op voor de mogelijkheden.