Nieuws

Green Deal Duurzaam GWW 2.0 ondertekend door Roelofs

27-11-2017

In totaal hebben zeven partijen maandag 27 november 2017 een handtekening gezet onder de Green Deal Duurzaam GWW 2.0. Daarmee is een groep van ondersteuners, uitdragers en uitvoerenden van deze deal een stap verder in het bereiken van de doelstelling: Duurzaamheid is in 2020 een integraal onderdeel van alle spoor- grond- water- en wegenbouwprojecten.

De ambitie van de Green Deal Duurzaam GWW 2.0 legt een grote veranderopgave bij de Partijen die deze ondertekenen. De opgave vertaalt zich in de 4 transitielijnen te weten van kosten naar waarde, van reactief naar proactief, van uniek naar uniform en van alleen naar samen. Hieraan werken de ondertekenaars gezamenlijk en individueel waarbij erkenning van een goede balans tussen People, Planet en Prosperity het uitgangspunt is voor het bereiken van een duurzame GWW-sector.

Nieuwe partijen
De ondertekening door de nieuwe partijen KWS, Arup, Besix, Koninklijke Vereniging van Nederlandse Houtondernemingen, Movares, Ploegam en Roelofs is de bevestiging van een beweging die niet meer te stoppen is.

Bron: Infrasite