Nieuws

Inschrijving Masterclass tijdens Infra Relatiedagen geopend!

17-01-2018

Op dinsdag 6 februari 2018 organiseert Roelofs opnieuw een masterclass, nu met het thema “Circulair ontwerpen voor de openbare ruimte van de toekomst”. Studenten kunnen deze leerzame masterclass gratis bijwonen.

Naast de contacten met andere beursbezoekers komen wij ook graag in contact met studenten. Daarom wordt er vanuit de Roelofs Academy deze masterclass georganiseerd. Met deze masterclass ervaar je de toekomst van ontwerpen en ga je kennis opdoen die je tijdens je studie en daarna kunt gebruiken.

Machiel Crielaard van Rijkwaterstaat
Naast onze eigen duurzaamheidsspecialisten zal ook Machiel Crielaard, adviseur Circulaire Economie bij Rijkswaterstaat, interessante input geven tijdens de masterclass:

“Ik sta voor een wereld waar bedrijfsleven, overheid en onderwijs gezamenlijk werken aan een beter leefbare wereld. Als ‘leader for nature’ streef ik naar goed rentmeesterschap voor de aarde en naar duurzaam ondernemen. Dit kan ik niet alleen. Echte verduurzaming kunnen we alleen bereiken door goed samen te werken in de keten en te blijven innoveren. Tijdens deze Masterclass ga ik in op de circulaire ontwerpprincipes voor projecten en hoe we deze principes gebruiken voor het ontwerp van de A58.”

Lees hier meer over Machiel Crielaard.

Datum: 6 februari 2018, 15.00 uur
Locatie: Infra Relatiedagen, Hardenberg

Student? En wil je deze leerzame masterclass bijwonen? Meld je dan nu aan! Deelname is geheel gratis.

Aanmelden