Nieuws

Inspireren op het Deltion College

22-01-2018

Vanuit de Roelofs Academy waren we aanwezig op de open dagen van het Deltion College in Zwolle op 19 en 20 januari 2018. Door middel van onze Virtual Reality stand hebben we de aanwezigen een kijkje kunnen geven in de wereld van de Civiele Techniek.

Op deze open dagen gaven studenten, leraren en bedrijven informatie over opleidingen en beroepen die aansluiten op mbo-opleidingen. Daarnaast was er een ‘ontmoetingscafé’ ingericht, waar volwassenen informatie kunnen krijgen. Ook werd het Studenten SuccesCentrum geopend, waarmee persoonlijke begeleiding en voorlichting wordt gegeven.

Openbare ruimte in Virtual Reality
Roelofs had voor deze open dag speciaal haar Virtual Reality stand ingericht. Door middel van visualisaties in VR waan je je hiermee in verschillende openbare ruimtes waarvan wij het ontwerp hebben gemaakt. In totaal kwamen meer dan 1500 bezoekers op onze stand af. De jongste bezoeker die de Virtual Reality bril op had was zeven jaar oud en dolenthousiast!

Roelofs Academy
Het delen en ontwikkelen van kennis en kunde is binnen onze organisatie samengebracht in de Roelofs Academy. Via dit instituut stimuleren we kennisdeling niet alleen, maar moedigen we ook duurzame innovatie aan en proberen we mensen te boeien en te binden voor het vakgebied.