Nieuws

Jaarlijkse voetbalwedstrijd tegen gemeente Noordenveld levert € 1000,- op voor ShowerPower

25-09-2018

Maandag 24 september 2018 vond de jaarlijkse voetbalwedstrijd tussen de gemeente Noordenveld en Roelofs plaats. Het schenken van een gift aan een goed doel staat altijd centraal tijdens deze traditie, die gehouden wordt in de week van de Rodermarkt. Dit jaar komt het bedrag van €1000,- ten goede aan ShowerPower Stichting.

Al meer dan 15 jaar voetballen Roelofs en de gemeente Noordenveld vriendschappelijk tegen elkaar voor een goed doel. Het is elke keer weer een spannende strijd tussen de aan elkaar gewaagde teams. Dit jaar ging de gemeente er met de overwinning vandoor, met een eindstand van 4-2.

ShowerPower Stichting
ShowerPower is een particulier initiatief dat zich inzet voor veilig douchen in vluchtelingenkamp Moria. In een 9-persoons minivan krijgt ShowerPower dagelijks 25 – 30 vrouwen en kinderen op bezoek voor een warme douche. Op deze veilige, gezellige plek ontvangen de vrijwilligers de gasten zoals ze hun vrienden thuis zouden ontvangen. Zij passen op de kinderen als de moeders douchen. Ze helpen waar nodig, bereiden voor, schenken thee, spelen, luisteren, praten, zingen, brengen de gasten terug en ruimen het ShowerPower Huis voor iedere nieuwe groep weer op.

Meer informatie: www.showerpower.eu.