Nieuws

KidsRun Leusden: Roelofs medaillesponsor

28-06-2019

Woensdag 26 juni vond de zevende editie van de KidsRun Leusden plaats. Roelofs was dit jaar één van de hoofdsponsors en stelde medailles voor alle kinderen beschikbaar.

Er was dit jaar sprake van een bijzondere editie. Na 2 jaar bouwen aan het Huis van Leusden en de omgeving daar omheen, kon nu weer door het Huis van Leusden (voorheen het gemeentehuis) worden gerend.

Verschillende basisscholen deden mee aan de run. Alle deelnemende leerlingen lopen hard voor een gezamenlijk schoolresultaat. Uiteindelijk ging ’t Ronde – net als vorig jaar – met de wisselbeker naar huis!

Bouwteam Hart van Leusden
Roelofs is momenteel druk bezig met de herinrichting en het verbeteren van het openbare gebied in het centrum van Leusden, de Hamershof. Groot onderdeel hiervan is het leveren en aanbrengen van natuurstenen verharding. Ook wordt de verkeersstructuur in het oostelijke deel van het gebied gewijzigd. Dat is het gebied rondom het Huis van Leusden tot aan de Burgemeester van der Postlaan.

Maatschappelijk betrokken
Als familiebedrijf hechten we waarde aan de omgeving om ons heen. Daarom zijn we maatschappelijk betrokken en steunen we verschillende regionale initiatieven en evenementen.