Nieuws

R2vision: Roelofs’ visie op Ruimte

04-01-2018

Laten zien hoe we ‘meer waarde aan ruimte’ creëren, dat staat centraal in ons magazine R2vision: Roelofs’ visie op Ruimte. Met een terugblik op de recente successen én een vooruitblik op de ontwikkelingen voor de toekomst.

Onze ambitie om in 2030 klimaatneutraal te zijn, 20 jaar eerder dan de rest van Nederland, staat centraal bij al die ontwikkelingen. We denken altijd in termen van lange termijn, zijn voortdurend alert op veranderingen in de markt en wat dit betekent voor onze doelgroep. Door deze manier van denken voegen we blijvende waarde toe. We zien dit terug in de positieve reacties van onze klanten en partners, maar ook vanuit de omgeving waar we werken. Goed samenwerken loont en is te zien in de innovatieve adviezen, de succesvolle bouwteamprojecten en andere langlopende samenwerkingen. Samen sterker door samenwerken, dat geeft energie!

Het is een enorme uitdaging om te laten zien hoe je op basis van een goede samenwerking tot innovatieve successen kunt komen. Vandaar ons magazine met de naam R2vision: Roelofs’ visie op Ruimte. Met dit magazine willen we onze visie delen en u inspireren met ‘ouR Vision’.

Veel leesplezier gewenst!

Open magazine