Nieuws

Raamovereenkomst Civiele Techniek aangenomen

13-04-2017

Op dinsdag 11 april 2017 vond de officiële ondertekening plaats van het raamcontract civieltechnische ingenieursdiensten met de gemeenten Elburg, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nunspeet, Putten, Oldebroek en Zeewolde.

De opdrachten binnen het raamcontract zijn opgedeeld in vier percelen. Roelofs heeft een overeenkomst afgesloten voor drie van deze percelen, namelijk Infrastructuur, Water en Verkeer.

Op dinsdag 11 april zette algemeen directeur Gerard Hoiting zijn handtekening onder deze mooie overeenkomst bij het Stadhuis in Harderwijk. Vervolgens konden de medewerkers van de gemeenten kennis maken met de geselecteerde ingenieursbureaus. De experts van Roelofs hebben zich in de breedte van de ingenieursdiensten gepresenteerd en de medewerkers daarin goed kunnen voorlichten. Diensten zoals Rasmariant en InfraFocus zijn gepresenteerd en ook was er aandacht voor Circulaire Economie in de GWW.

Raamcontracten
De afgelopen jaren zijn er steeds meer opdrachtgevers die middels raamcontracten gebruik maken van ingenieursdiensten van Roelofs. Voorbeelden hiervan zijn contracten met de gemeente Arnhem, Ooststellingwerf, Weststellingwerf, Opsterland, Waterschap Vechtstromen en Provincie Overijssel.