Nieuws

Roelofs 10 plekken gestegen in top 50 ingenieursbureaus!

07-07-2017

De ingenieurstak van Roelofs is opgeklommen tot plaats 37 in de top 50 ingenieursbureaus van Nederland. Dit blijkt uit de publicatie van Technisch Weekblad, dat elk jaar de top 50 opstelt.

De visie om als integrale kennispartner te werken aan een duurzame vernieuwing van de infrastructuur blijkt zijn vruchten af te werpen! In 2014 wist Roelofs zich voor het eerst te vestigen in de top 50, die wordt opgesteld aan de hand van de cijfers van het voorgaande jaar. Met de stijging naar de 37e plek zien we het werken aan onze ambities beloond worden, een prestatie waar we trots op zijn.

De procentuele stijging van de omzet ten opzichte van 2015 bedraagt maar liefst 23%. Hiermee hoort Roelofs bij de tien grootste stijgers van de lijst.

Ingenieursbureau van Roelofs
Met haar ingenieurstak ontwerpt, adviseert, ontwikkelt en beheerst Roelofs vraagstukken voor infrastructurele projecten. Daarnaast levert ze diensten en geeft met inbreng van kennis ondersteuning aan klanten en partners. Daarbij wil Roelofs innovatief en onderscheidend zijn in MVO, omgevingsmanagement, communicatie en de toepassing van circulaire principes.

Bekijk de top 50