Nieuws

Roelofs aanwezig op Bedrijvendag Windesheim

18-05-2018

Om in contact te komen met studenten en hen te inspireren was Roelofs aanwezig op de Nervi Bedrijvendag op Hogeschool Windesheim in Zwolle. De dag werd georganiseerd door studievereniging Nervi.

Op woensdag 16 mei 2018 vond de jaarlijkse Bedrijvendag plaats, een initiatief van studievereniging Nervi. Hierbij staat het contact tussen het bedrijfsleven en de studenten van de opleidingen Bouwkunde, Ruimtelijke Ontwikkeling, Mobiliteit en Civiele Techniek centraal.

Roelofs was aanwezig op de bedrijvenmarkt en ging met de vele studenten in gesprek over werken in de Infra en de ontwikkelingen in de sector. De studenten waren enthousiast en zaten vol vragen over stages, afstuderen en projecten bij Roelofs.

Roelofs Academy
Roelofs hecht veel waarde aan de nieuwe generatie en het delen van kennis. Naast het organiseren van masterclasses, gastcolleges en bijeenkomsten doet Roelofs regelmatig en graag een beroep op stagiairs en afstudeerders van alle niveaus. De stages kunnen binnen diverse kennisclusters en afdelingen van Roelofs plaatsvinden.