Nieuws

Roelofs op speeddate met Groningse studenten

20-06-2018

Donderdag 6 juni was Roelofs aanwezig op een speeddate-event op de Hanzehogeschool in Groningen. Deze dag stond in het teken van het in gesprek gaan met studenten en was georganiseerd door Studievereniging Hestia.

Tijdens de speeddate konden studenten van de Academie van Architectuur en Built Environment spreken met een zevental civiele bedrijven. De deelnemers kregen informatie over stages, afstuderen en projecten van de aanwezige bedrijven. In een gesprek van maximaal zeven minuten konden de studenten vragen stellen over de mogelijkheden binnen de bedrijven.

Roelofs was uiteraard aanwezig en heeft met meerdere studenten gesproken over hun interesses binnen de Infra. De studenten zaten in verschillende leerjaren en hebben informatie gekregen over de expertises en de mogelijkheden van stages bij Roelofs.

Roelofs Academy
Roelofs hecht veel waarde aan de nieuwe generatie en het delen van kennis. Naast het organiseren van masterclasses, gastcolleges en bijeenkomsten doet Roelofs regelmatig en graag een beroep op stagiairs en afstudeerders van alle niveaus. De stages kunnen binnen diverse kennisclusters en afdelingen van Roelofs plaatsvinden.