Nieuws

Roelofs winnaar van de DIA Innovation Award!

09-02-2018

Op de slotdag van de Infra Relatiedagen 2018 werd Roelofs uitgeroepen tot winnaar van de DIA Innovation Award, die werd uitgereikt door kennis- en adviescentrum Volandis. Zowel een publieks- als een vakjury kon hierbij stemmen op het bedrijf dat zich het meest weet te onderscheiden op het gebied van duurzame inzetbaarheid in de bouw en infra.

De genomineerde bedrijven werden beoordeeld op:

Impact op één van de drie thema’s: Werk veilig, Houd plezier en Kijk vooruit.
Innovatiekracht: innovatie van een product, dienst of proces dat bijdraagt aan de vergroting van de duurzame inzetbaarheid van professionals in de bouw- en infrasector.
Toepasbaarheid: de dienst(verlening) of het product heeft haar oorsprong in of wordt toegepast in de bouw- en infrasector.
Economisch rendement: de huidige en potentiële economische waarde (omzet, werkgelegenheid, productiviteit).
Schaalbaarheid: het vermogen de dienst(verlening) of het product op te schalen van individu, naar bedrijf en naar beroepsgroep.
Communicatie: de vorm en inhoud van de communicatie en de boodschap.

Het oordeel van de jury:
“Roelofs heeft een mooie integrale visie en praktische aanpak van duurzame ontwikkeling. In het Duurzaamheidskompas 2030 zet dit familiebedrijf krachtig neer hoe zij omgaat met onder andere: mobiliteit van medewerkers, je leven lang leren, slim werken, slimme technologie, duurzame energie en de circulaire economie. Met een heldere presentatie en een uitnodigende stand op de beurs nodigde Roelofs haar klanten en relaties uit om hierover in dialoog te gaan. De vakjury en het publiek waren hiervan aantoonbaar onder de indruk. Vakmensen die veilig werken, werken ook met meer plezier en zijn gemotiveerd om zichzelf te blijven ontwikkelen. Daar pluk je samen de vruchten van!”

We zijn verheugd deze prachtige titel in ontvangst te hebben mogen nemen, en gaan er alles aan doen om koploper op het gebied van duurzame inzetbaarheid te blijven!