Nieuws

“Van put tot persleiding: nieuwe kansen voor bestaande problemen”

12-11-2015

“Van put tot persleiding: nieuwe kansen voor bestaande problemen”: dat is het thema dat centraal staat tijdens het Forum relinen & rioolbeheer op 19 november 2015 in Vianen. Flua leidingrenovatie en Roelofs zijn ook vertegenwoordigd op de infomarkt en staan u graag te woord op het gebied van rioolbeheer.

Met een minimale overlast uw leiding renoveren?
Flua leidingrenovatie zorgt voor een gedegen voorbereiding en voor een adequate uitvoering binnen de gestelde tijd en het beschikbare budget. Medewerkers van Flua informeren u graag over de werkwijze en maatwerkoplossingen.

Risicogestuurd rioolbeheer
Daarnaast kunnen specialisten voor u analyseren waar vernieuwing van het riool echt nodig is en waar niet. Dit kan duizenden euro’s aan rioolonderhoud besparen, zonder aantasting van de bedrijfszekerheid van het stelsel.

Forum Relinen & Rioolbeheer
Het KCRR (Stichting kenniscentrum rioolrenovaties) organiseert in 2015 de achtste editie van het Forum relinen & rioolbeheer. Tijdens deze jaarlijks terugkerende studiedag word vakgerichte kennis op het gebied van rioolrenovaties en rioolbeheer uitdagend gepresenteerd.

Op het Forum is er inbreng uit binnen- en buitenland. In het hoofdprogramma staan de opdrachtgevers (gemeenten, waterschappen en facilitair beheerders) centraal. Op de infomarkt presenteren leveranciers, aannemers en adviseurs zich met producten en diensten in relatie tot rioolrenovaties (relinen, putrenovatie, renovatie aansluitleidingen), reparaties (repareren van plaatselijke schades aan riolen, inlaten en putten) en onderhoud (reinigen, inspecteren, nader onderzoek en het verwijderen van obstakels).

Het belooft een interessante dag te worden: alle belangrijke spelers in de branche zijn aanwezig!

Kijk voor meer informatie op www.forumrelinen-rioolbeheer.nl