Nieuws

Zeer geslaagde editie van de Infra Relatiedagen

13-02-2018

Van 6 tot en met 8 februari 2018 was Roelofs aanwezig op de Infra Relatiedagen in Hardenberg. Met de ontmoeting van veel bestaande en nieuwe contacten, het winnen van de DIA Innovation Award en een goed bezochte masterclass kunnen we terugkijken op een succesvolle beurs.

Dit jaar stonden er bij Roelofs verschillende ontwikkelingen centraal, zoals klimaatneutraal 2030, het spel www.roelofskompas.nl en de Virtual Reality demo in onze stand.

Masterclass ‘Circulair ontwerpen voor de openbare ruimte van de toekomst’
Op dinsdag 6 februari werd er door Roelofs tevens een masterclass ‘Circulair ontwerpen voor de openbare ruimte van de toekomst’ voor studenten georganiseerd. Ruim 50 gemotiveerde studenten van verschillende hogescholen hebben deze masterclass bijgewoond en gingen aan de slag met een casus, die daarna met veel enthousiasme werd toegelicht door middel van een pitch.

DIA Innovation Award
Op de slotdag van de beurs werd Roelofs uitgeroepen tot winnaar van de DIA Innovation Award, die werd uitgereikt door kennis- en adviescentrum Volandis. Zowel een publieks- als een vakjury kon hierbij stemmen op het bedrijf dat zich het meest weet te onderscheiden op het gebied van duurzame inzetbaarheid in de bouw en infra. Een titel waar we erg blij mee zijn!

Bedankt voor uw bezoek aan onze stand!