0546 - 67 88 88

De Noordelijke Inprikker

Het project
De opdracht bestaat uit de realisatie van een tweede ontsluiting van Wageningen campus aan de noordzijde via de Bornsesteeg en de Kielekampsteeg. Het plangebied betreft het tracé over de Bornsesteeg, gelegen tussen Droevendaalsesteeg aan de zuidzijde en de kruising Kielekampsteeg / Plassteeg aan de noordzijde.

Vanaf deze kruising wordt het tracé oostwaarts vervolgd over de Kielekampsteeg tot aan de kruising met de Mansholtlaan (N781). In de huidige situatie wordt deze route veelvuldig gebruikt door fietsers. De Bornsesteeg en Kielekampsteeg zijn enkelbaans wegen met volledig gemengd gebruik. Auto’s en fietsers gebruiken de weg in beide richtingen.

De inrichting van de Noordelijke Inprikker betreft de opwaardering van de Bornsesteeg en Kielekampsteeg van een enkelbaansweg met volledig gemengd gebruik naar een enkelbaans weg met een maximumsnelheid van 60 km/h met een eenzijdig gelegen vrijliggend fietspad. Zowel het fietspad als de enkelbaansweg zullen worden gebruikt in beide rijrichtingen. Door het toevoegen van het vrijliggend fietspad, wordt de bestaande bermsloot verlegd, waardoor het grootste deel van de bestaande bomen langs de twee wegen zullen worden behouden.

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
Wageningen University & Research

Provincie
Gelderland

Aanvang project
maart 2017

Oplevering project
juni 2017 exclusief bomenplant

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Veenendaal

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546- 67 88 88ing. M. (Marcel) Baas
ontwerpleider

Vestiging
Regiokantoor Veenendaal
Landjuweel 14
3905 PG Veenendaal
Tel: +31 (0) 318 55 75 57

Contact