Nieuws

Aannemingsovereenkomst Hart van Leusden ondertekend

05-09-2018

Na de uitvoering van de voorbereidende werkzaamheden heeft Roelofs nu ook de volgende fase van het project ‘Hart van Leusden’ gegund gekregen. Afgelopen maandag 3 september ondertekenden projectwethouder de heer P.J. (Patrick) Kiel en algemeen directeur van Roelofs G. (Gerard) Hoiting de aannemingsovereenkomst.

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de uitwerking van de plannen voor het eerste deel van de buitenruimte van de Hamershof. Het gaat om het gebied rond het nieuwe Huis van Leusden en ’t Erf.

Met het tekenen van de aannemingsovereenkomst wordt het ontwerpproces afgesloten en begint een nieuwe fase voor het Hart van Leusden. De gemeente en Roelofs zijn trots op het tot dusver behaalde resultaat en zien deze nieuwe fase, het aanleggen van de buitenruimte, met vertrouwen tegemoet.

Kwaliteitsimpuls voor winkelcentrum
Projectwethouder Patrick Kiel: “De komende periode gaan we in de Hamershof een enorme stap zetten in het verbeteren van de buitenruimte. Het hele winkelcentrum krijgt hiermee een grote kwaliteitsimpuls. Het is helemaal fantastisch dat we dit in nauwe samenwerking met de winkeliers en de bewoners kunnen doen. Wel zullen de werkzaamheden her en der voor wat overlast kunnen zorgen, maar deze zullen we zo veel mogelijk proberen te beperken.”

Kijk voor meer informatie ook op de projectwebsite:

Ga naar projectwebsite ‘Hart van Leusden’