Nieuws

Inloopavond De Deel in Emmeloord succes

21-01-2019

Tijdens een druk bezochte inloopavond konden geïnteresseerden kennis maken met het nieuw ingerichte plein De Deel in Emmeloord. Zo kon men het project bekijken op projectborden, in een gedetailleerde animatie en was er een opstelling aanwezig waarbij realtime door het 3D model kon worden genavigeerd. Hierdoor konden aanwezigen de plannen vanuit elk gewenste positie bekijken en beoordelen.

In navolging van de engineering en het bestek van De Deel in Emmeloord heeft de gemeente Noordoostpolder Roelofs gevraagd tevens een visualisatie van de plannen te verzorgen. Vanuit het Roelofs Designlab zijn er verschillende middelen ingezet, die tezamen zorgden voor een duidelijk beeld voor alle belanghebbenden.

Ook heeft de gemeente QR-codes verstrekt zodat het mogelijk is om de beelden naderhand in alle rust nog eens te bekijken. Dit door middel van verschillende online media, zoals animaties en een 360 graden panorama website.

MEER INFORMATIE OVER HET ROELOFS DESIGNLAB

Herinrichting De Deel Emmeloord

Het centrale plein De Deel te Emmeloord wordt heringericht. Het plein wordt opnieuw bestraat en het parkeerterrein wordt omringd door een bomenrij. Nieuwe bankjes, verlichting en op de ‘Kleine Deel’ een horecapaviljoen en waterpartij complementeren het ontwerp. Het project maakt onderdeel uit van het centrumplan waar de gemeente samen met de omgeving middels een open planproces aan werkt. Roelofs heeft hierbij de engineering en het bestek verzorgd, en is tevens door de gemeente gevraagd een visualisatie van de plannen te maken.

Visualisatie Herinrichting De Deel in Emmeloord

 

360 graden video herinrichting De Deel in Emmeloord

 

Roelofs Desinglab
360 graden panoramabeelden (klik om te openen)