Nieuws

MKB Innovatie top 100: stemmen is nu mogelijk!

07-09-2018

Voor het eerst sinds het bestaan van de MKB Innovatie top 100, waar Roelofs in opgenomen is, wordt er een publieksprijs uitgereikt. Het stemmen hiervoor is nu begonnen!

De KvK heeft als missie om de groei van mkb-bedrijven te stimuleren. Innovatie is daarom één van de belangrijkste pijlers. Die pijler uit zich onder meer in de MKB Innovatie Top 100, de jaarlijkse innovatie-etalage waarin een vakjury inspirerende best practices presenteert. In 2018 is hier voor het eerst een publieksprijs aan toegevoegd, waarin gestemd kan worden op jouw favoriete innovatieve ondernemer uit de MKB Innovatie Top 100.

Stemmen

Roelofs kompas
Roelofs is opgenomen in de lijst met het Roelofs Kompas. Deze innovatieve tool heeft het kennisbedrijf, werkzaam in de Infrastructuur, zelf ontwikkeld en wordt zowel intern als extern gebruikt.

Het Roelofs Kompas maakt duurzaamheid meetbaar voor infrastructurele projecten, programma’s en bedrijven. Het kompas geeft concrete handvatten om zowel in de interne organisatie als in externe projecten duurzaamheid en klimaatneutraliteit te integreren en duurzaamheidsmaatregelen concreet te maken. Een project wordt van begin af aan bedacht, uitgewerkt en gepland rond de zeven pijlers van het kompas, te weten: biodiversiteit, smart technology, energie, slim werken, leven lang leren, mobiliteit en circulaire economie.