Featured Video Play Icon

Nieuws

Roelofs Designlab creëert 3D weergave van winkelgebied Putten

26-04-2019

De gemeente Putten wil het Fontanusplein, Kerkplein en het winkelgebied kwalitatief opwaarderen. Tijdens een interactieve sessie samen met de gemeente Putten, de betrokken stedenbouwkundige en architect is het ontwerp besproken en realtime geoptimaliseerd. Dit 3D model is vervolgens tijdens een informatiebijeenkomst gepresenteerd aan belangstellenden.

De gemeente heeft het ingenieursbureau van Roelofs opdracht gegeven het concept ontwerp aan te passen naar een definitief ontwerp, rekening houdend met de afwatering en waterhuishouding. Daarnaast heeft de gemeente Putten de wens om haar burgers optimaal te informeren over de komende herinrichting.

Het Roelofs Designlab is hierbij ingeschakeld. Met het Designlab is Roelofs in staat haar ontwerpen inzichtelijk te maken voor zowel bestuur, stakeholders als burgers. Tijdens een interactieve sessie samen met de gemeente Putten, de betrokken stedenbouwkundige en architect is het ontwerp besproken en realtime geoptimaliseerd. Dit 3D model is vervolgens tijdens een informatiebijeenkomst gepresenteerd aan belangstellenden.

Bekijk hier de animatie op basis van het interactieve 3D model:

 

MEER INFORMATIE OVER HET DESIGNLAB