Samenwerken met Roelofs

Een probleem of uitdaging vlieg je samen aan. Het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium. Als kennispartner op zowel advies , ontwerp, realisatie en beheer en onderhoud en eventueel financiering spreiden de diensten van Roelofs zich over de gehele bouwkolom. Door deze benadering kan in het begin stadium al integraal na worden gedacht over de gevolgen voor financiering en beheer en onderhoud.

“In een bouwteam heb ik zekerheid en zijn we echt partners”

Dhr. E. Tijhof, regiomanager bij Ter Steege

Wij zoeken graag de uitdaging in complexe vraagstukken en benaderen een project met een gedegen plan van aanpak waarin niet alleen de technische aspecten van de oplossing worden beschreven.

Belangrijke thema’s die in onze plannen terugkomen zijn:

       • Maatschappelijk verantwoord ondernemen;
       • Social Return On Investment;
       • Omgevingsmanagement;
       • Stakeholder Analyses;
       • Projectcommunicatie.

We werken graag samen met opdrachtgevers en ondernemers die de toekomst waarde van de openbare ruimte dan ook met die aspecten weten te waarderen in een project. We gaan graag de uitdaging aan met partijen die innovatieve oplossingen en duurzame invalshoeken in een vroeg stadium durven in te vullen. Dit doen we in verschillende constructies waarbij risico’s, verantwoordelijkheden en  afspraken op maat vastgelegd kunnen worden.

Vanuit onze regionale benadering werken wij veel met lokale gespecialiseerde bedrijven binnen onze projecten. De rol als projectregisseur geeft ons met deze benadering de mogelijkheid onze integrale kennis en lokaal ondernemerschap te bundelen.

Heeft u een vraag of opmerking?